Info Grasrotandelen

Orientering om "Grasrotandelen"

”Grasrotandelen” er en ordning som vil gjøre det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal organisasjon. Slik velger du skytterlaget som du vil gi ditt bidrag til!

Spillere skal få velge fra en oversikt over mulige grasrotorganisasjoner hos sin tippekommisjonær eller på Norsk Tippings nettside.  Grasrotandelen lanseres i mars 2009, men den organisasjonen spilleren velger første gang, vil få andel av innsats spilleren har gjort også i tiden mellom 11. januar og mars 2009.  Utbetaling av midler fra ordningen vil skje direkte til organisasjonene, tre ganger årlig.

For skytterlagene i DFS er dette en mulighet til å skaffe seg inntekter gjennom at medlemsmassen velger skytterlaget sitt som mottaker av denne Grasrotandelen.

Ved å velge linken til nede til høyre, "Slik velger du ditt skytterlag", finner du informasjon om fremgangsmåten for å finne det skytterlaget som du ønsker skal få grasrotandelen fra nettopp deg.

Meningsmåling
  Treffer du ofte kjente på skytebanen?
Nei

Info Grasrotandelen